Курсове

6 клас 
7 клас 
10 клас 
12 клас 

Индивидуални уроци


и 


чужди езици 


 

12  клас   
 

 Кандидатстудентски курсове за прием в УНСС - ЕПИ I и III МОДУЛ

 

Кандидатстудентски  курсове  по литература  за  прием в  СУ "Св.Кл.Охридски"

КУРС   БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА  

Курсът се провежда в малки групи,  до 6-ма ученици, и предоставя възможност на преподавателя за самостоятелна работа с всеки ученик. В цената на курса са включени:ксерокопия на учебни материали

 • 3 пробни изпита за матура
 • 1 пробен изпит за УНСС / СУ


Време на провеждане:
 

 • Начало:    1  октомври    2019 г     
 • Край:    май 2020  г.
 • вторник: 8:00 – 11:30 / 15:00-18:30      / 4 уч.часа/
 • сряда: 8:00 – 11:30 часа  / 4 уч.часа/

 

 

Тъй като материалът и подготовката за ДЗИ по Български език и литература  и кандидатстудентският  изпит на УНСС  ЕПИ   I-ви    и  III-ти  МОДУЛ -  по езикова култура и   български   език и литература  са  сходни  /имат малко различия/, курсът всъщност подготвя едновременно и за матура, и за кандидатстудентски изпит в УНСС.
Материалът ще бъде взет до 1 май  2020. Този подход има най-малко две предимства: първо, дава възможност да се представите добре на предварителните изпити в УНСС и  СУ и второ, остава време за преговор и упражнения върху всички литературни творби   и върху формата на изпита.

 

Създайте вълнуващо съдържание, с което да представите Вашия бизнес в най-добрата възможна светлина. По този начин ще спечелите доверието на своите клиенти и ще ги убедите в качествата на продукта или услугата, които предлагате.

7  клас   

Курсове за учебната 2019 - 2020г. 

БЕЛ + МАТЕМАТИКА

Курсът включва 210 учебни часа.
Извън тези 210  учебни часа се провеждат 6   пробни изпита /3 БЕЛ и 3 МАТЕМАТИКА/, възстановяващи условията и формата на кандидатгимназиалния изпит.

 

 Учебен подход на  ЛЕРН при провеждане  на курсовете  за 7-ми клас:


Материалът по БЕЛ  и МАТЕМАТИКА върху изпитите ще бъде преподаден до  1  май 2020 г. От  1-ви  май до  изпитите през юни  2020 г.  ще се правят  преговори, запълване на липси в знанията, тестове   и  пробни изпити.   ЛЕРН   винаги ще върви два-три урока по-напред с материала, отколкото в училище.  Тази стратегия  има най-малко две предимства:  първо, ученикът е предварително подготвен да се представи добре в училище  - в час, на изпитване, на контролно и   второ, след април месец  всички придобити знания се упражняват и се усъвършенстват, така че ученикът свободно  и без притеснение да  се справя с  целия материал от 7-ми клас.

10 клас 

КУРС   БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА  

Курсът се провежда в малки групи,  до 6-ма ученици, и предоставя възможност на преподавателя за самостоятелна работа с всеки ученик. В цената на курса са включени:ксерокопия на учебни материали и пробни изпити. 


Повече информация за групите ще бъде качена скоро, в момента се сформират групи. 
 

За повече информация,моля, звъннете на телефон 0885692649 

Индивидуално обучение 

ЛEРН предлага индивидуално обучение:

 • Литература (5 -12 клас)
 • Български език  (5 -12 клас)
 • Математика ( 5 -12 клас)
 • Чужди езици

  При подготовка за приемни изпити след 7-ми клас,  10 клас, ДЗИ или  кандидатстудентски прием  УНСС и СУ в цената на индивидуалните уроци са включени и пробни изпити. Изпитите се провеждат извън времето на индивидуалните уроци и съответно – не се заплащат.

 Ако личната образователна философия на ЛЕРН  Ви  допада,
можете  да се запишете по всяко време при нас.